US and UK flag

Orakelboek

Steun de I Tjing Site


Orakelmunten

Wat vriendelijk dat je deze site wilt steunen met een donatie. Door op de knop "doneren" te klikken kom je op de betaalpagina van Paypal. Je kunt daar via Paypal betalen als je daar een account hebt, of je kunt er met je creditkaart een gift doen.

Het is niet eenvoudig om een suggestie te geven voor een donatie voor het gebruik van de I Tjing. Ofschoon op het internet heel veel informatie te vinden is over dit oude wijsheidsboek, bleek het moeilijk om informatie te achterhalen over de donatie gewoontes in Chinese tempels waar de I Tjing geraadpleegd kan worden. Het gaat meestal om geringe bedragen. Er wordt gewoonlijk per vraag of vragenreeks een donatie gedaan, te denken valt aan een bedrag van rond de één euro per keer. Maar je kunt natuurlijk ook los van het aantal vragen die je hebt gesteld een gift doen.
Mocht je gekoppeld aan het aantal vragen dat je stelde willen doneren, dan is het wegens de kosten voor het betalingsverkeer die onze Stichting betaalt, verstandig om wat geld te sturen nadat je meerdere vragen hebt gesteld aan de I Tjing.

De Yijing Foundation is heel blij met de steun die je geeft voor de instandhouding van deze website.
Chinees symbool voor vrede en overvloed